Politica de confidențialitate


Date personale :

Regulamentul General asupra Protectiei Datelor (« RGPD »), publicat de catre Uniunea Europeana defineste datele personale ca :

Cum va utilizam datele personale :

Politica de confidentialitate descrie cum grupul Antelliq o sa colecteze datele personale ale dumneavoastra. Politica cookies este descrisa in Mentiunile legale ale site-ului.

 

De ce grupul Antelliq trebuie sa colecteze si sa conserve datele ?

Pentru ca noi sa putem raspunde la intrebarea dumneavoastra de informare, trebuie sa colectam datele personale de sfarsit de corespondenta. In toate cazurile,noi ne angajam sa ne asiguram ca informatiile pe care le colectam si utilizam nu constitue un atentat la viata dumneavoastra privata.

 

In ceeace priveste marketingul direct, grupul Antelliq va va cere un consimtamant specific dupa caz.

 

O sa transmita grupul Antelliq datele mele personale unor terti ?

Tertii carora putem sa transmitem datele personale sunt somati sa conserve datele dumneavoastra in siguranta totala, si de a le utiliza doar pentru completarea serviciului (gazduire site) , pe care vi-l ofera in numele nostru. In momentul in care nu vor mai avea nevoie de datele dumneavoastra pentu a efectua acest serviciu, o sa suprime aceste date conform procedurilor grupului Antelliq.Daca vom dori sa transmitem datele dumneavoastra unor terti, o vom face doar in momentul in care avem consimtamantul dumneavoastra in afara de cazul in care legal este dispus altfel.

 

Cum o sa utilizeze grupul Antelliq datele personale pe care o sa le colecteze ?

Grupul Antelliq o sa trateze(colecteze, detina si utilizeze)informatiile pe care le furnizati in acord cu Regulamentul General de Protectie a Datelor (« RGPD ») publicat de catre Uniunea Europeana . Ne dam silinta sa pastram datele dumneavoastra exacte si la zi, si de a nu le detine mai mult decat este necesar. Grupul Antelliq este in masura sa conserve informatii conform legii, inclusiv informatii necesare pentru inpozitul pe profit si bilanturi.Durata de conservare a unor date personale poate de asemenea sa fie reglrementata de interese legitime a sectorului de activitate si practicilor acceptate.Datele personale port fi conservate pe o durata prelungita in functie de interesele legitime.

 

In ce circumstante grupul Antelliq ma poate contacta ?

Scopul nostru nu este de a fi invazivi, si ne angajam sa nu punem intrebari fara raport direct cu subiectul sau inutile.In plus, informatiile furnizate de catre dumneavoastra vor fi supuse unor proceduri riguroase pentru a minimiza riscul de acces neautorizat sau riscul de divulgare de informatii.

 

As putea sa obtin ce informatii confidentiale detine organizatia despre mine ?

La cererea dumneavoastra, grupul Antelliq  va poate confirma informatiile ce le detinem in ceeace va priveste si cum sunt ele tratate.Daca grupul Antelliq detine informatii in ceeace va priveste, veti putea solicita informatiile urmatoare :

 

 • Identitatea si coordonatele persoanei sau organizatiei cere a determinat cum si de ce trateaza datele dumneavoastra. In anumite cazuri, o sa fie un reprezentant al Uniunii Europene ;
 • Informatii de contact al delegatului cu protectia datelor (« DPO ») in cazul in care se aplica ;
 • Obiectivul prelucrarii datelor personale si cadrul legal aplicabil ;
 • Daca prelucrarea este fondata pe interesele legitime ale grupului Antelliq sau al unui tert, informatii asupra acestor interese legitime ;
 • Categoriile de date personale colectate, detinute si tratate ;
 • Destintari sau categorii de utilizatori ale caror date vor fi divulgate ;
 • Daca avem intentia sa transferam datele catre o tara terta sau unei organizatii internationale, informare asupra procedurii de securizare de date. Uniunea Europeana a aprobat trimiterea de date personale catre anumite tari datorita faptului ca raspund asupra standardelor protectiei datelor. In alte cazuri, vom veghea ca anumite masuri specifice sa fie implementate pentru a securiza datele dumneavoastra ;
 • Durata detinerii datelor personale ;
 • Detalii ale drepturilor dumneavoastra la modificari, uitarea, restrictia sau obiectiunea la transferul de date ;
 • Informarea asupra dreptului dumneavoastra de a retrage consimtamantul in orice moment ;
 • Modalitatea de depunere a unei plangeri catre autoritatea de supraveghere ;
 • Daca comunicarea datelor este o exigenta legala sau contractuala, sau necesara in derularea unui contract, si daca sunteti in situatia de a fi obligat sa furnizati date personale, consecintele in caz de necomunicare a acestora ;
 • Originea datelor personale care nu au fost colectate de la dumneavoastra ;
 • Toate datele si informatiile asupra luarii unei decizii automatizate, similara creeri profilului personal,si toata informatia significativa asupra logicii care sustine acest procedeu, de asemenea importanta si consecintele repercutate unui asemenea procedeu.

 

Ce acte de identitate va trebui sa furnizez pentru a avea acces la aceste informatii ?

Grupul Antelliq accepta complementar  cu Cartea de Identitate, doua dintre documentele urmatoare :

 • Pasaport ;
 • Permis de conducere ;
 • Data nasterii ;
 • Cazier cde domiciliu (minim 3 luni) ;
 • Carte gri detinator autovehicul  ;
 • Extras bancar (minim 3 luni) ;
 • Contract de inchiriere (minim 3 luni).

 

Informatii de contact ale directorului de Audit si directorului financiar regional :

  Informatii  de contact ale Directorului de Audit si a Directorului Financiar Regional
Directoare de Audit Elizabeth TARR

Suite 5, 46 High Street, Esher, Surrey, KT10 9QY, Royaume-Uni

+44 (0) 7 80 81 05 667

elizabeth.tarr@antelliq.com

Directeur Financiar Régional François HERVIAUX

35 Route des Eaux, 35500 Vitré, France

+33 (0) 2 99 75 77 61

fherviaux@allflex-europe.com