Detalii Allflex


allflex eid
Allflex Group este lider mondial în segmentul său, cu vânzări anuale de peste 200 milioane dolari numai pentru fabricarea sistemelor de identificare pentru animale.

Reprezentând 70% din identificare la nivel mondial, Allflex este principalul punct de referință pentru sectorul de calitate și tehnologie. Într-o permanentă căutare de metode mai eficiente de identificare, Allflex a devenit un expert în domeniul lor, în special pe piețele numit “oficial”, pentru bovine, ovine, caprine și porcine.

Fondată în 1955 în Noua Zeelandă, cu birouri în România din 2010, compania este prezenta în majoritatea țarilor cu efective mari de animale. Grupul are fabrici în Franța, Brazilia și China, precum și unități în Argentina, Noua Zeelandă, Australia, Statele Unite ale Americii, Canada și în aproape toate țările europene. Aici sunt produse zilnic peste 1,5 milioane de identificatoare pentru bovine, ovine, caprine și porcine.

Un punct forte al companiei reprezinta îmbunătățirea continuă a produselor sale și a proceselor de producție. În acest scop, Allflex are o echipa internațională multidisciplinară de ingineri și tehnicieni specializați în:

• tehnici de injectare plastic
• tehnici de imprimare
• sisteme electronice de identificare
• cititoare electronice pentru crotalii (cercei)
• aplicarea de crotalii (cercei)

Deși relativ recent prezent în România, Allflex și-a luat angajamentul de a ajuta fermierul roman prin a-i oferi soluții cat mai bune pentru nevoile sale.